Brieven aan Aboutaleb, afl. 2

8 april 2022. In deze podcast lees ik de brieven voor die ik schrijf aan Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam.

Dit is aflevering twee, met een brief over luchtkusjes van een meisje van zestien, de oorlog in Oekraïne, de gemeenteraadsverkiezingen, de verrommeling van het Nederlandse landschap – en over lezen en schrijven in tijden van oorlog. Hoe verwend is het om poëzie te lezen, als je ook met een busje luiers en slaapzakken naar de Oekraïense grens kunt rijden?

Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door de Auteursbond, de vakbond van  schrijvers en vertalers. De muziekjes zijn van Birocratic, van zijn album Beets 2, dat onder een creative commons-licentie te vinden is op Bandcamp.

Mocht je deze podcast (nog) niet vinden op je favoriete platform, abonneer je dan  via rss. Nieuwe afleveringen kondig ik ook aan op Twitter, LinkedIn en in mijn nieuwsbrief.

Veel plezier bij het luisteren!

PS. Wie liever leest dan luistert, kan de pdf-versie van mijn brief downloaden. Zie voor meer informatie ook mijn website: www.aarnout.nl.