Brieven aan Aboutaleb, afl. 1

2 maart 2022. In mijn podcast lees ik de brieven voor die ik schrijf aan Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam.

Ik schrijf over de stad, literatuur en mijn werk als literair vertaler. Een project over schakelen tussen culturen en het belang van verbeeldingskracht. Aflevering 1 gaat over pogingen je bubbel te doorbreken, over gentrificatie en de wooncrisis...

Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door de Auteursbond, de vakbond vanĀ  schrijvers en vertalers. De muziekjes zijn van Birocratic, van zijn album Beets 2, dat onder een creative commons-licentie te vinden is op Bandcamp.

Mocht je deze podcast (nog) niet vinden op je favoriete platform, abonneer je danĀ  via rss. Nieuwe afleveringen kondig ik ook aan op Twitter, LinkedIn en in mijn nieuwsbrief.

Veel plezier bij het luisteren!

PS. Wie liever leest dan luistert, kan de pdf-versie mijn brief downloaden.